Mini Stepper Kring SS 032 computer si corzi recenzie

pareri Mini stepper Kring SS 032, computer si corzi

Gaseste Mini Stepper Kring SS 032, computer si corzi la pret ieftin: vezi pareri despre Mini Stepper Kring SS 032, computer si corzi si gaseste-l la pret ieftin. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia produsului si vezi cele mai bune aparate fitness.

Pareri Mini stepper Kring SS 032, computer si corzi: cred ca este un produs bun, mai ales pentru femei. Am o matusa care il foloseste in fiecare seara, si l-a cumparat pentru ca nu are timp sa mearga la sala pentru a slabi. Va pot recomanda acest stepper, mai ales ca am vazut ca te ajuta sa te mentii in forma. Ah, si ce coapse iti face…. Momentan costa 209 RON la Emag.

Reduceri : cauti un pret ieftin? il poti gasi mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe http://bit.ly/1qpKP4j Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

pareri Mini stepper Kring SS 032, computer si corzi Emag

Mai multe poze aici >>

Descriere si specificatii: Mini stepperul cu computer Kring va pune circulatia sangelui in miscare si antreneaza muschii picioarelor intr-un antrenament eficient, cat si posibilitatea de miscari laterale. Doua amortizoare hidraulice asigura un nivel substantial de rezistenta, are pedale anti-alunecare, manere moi iar cadrul este rezistent (masa maxima admisa 113 Kg). Mod de antrenament: orizontal sau vertical.

Display digital: timp, numararea pasilor, cadenta, energie consumata, totul prin schimbarea automata pe display a informatiilor. Beneficii: permite pierderea in greutate, efectuarea de exercitii cardio, tonifierea zonei inferioare a corpului (fesieri, coapse, gambe) si a muschilor abdominali.Mic si practic, ideal pentru sport la domiciliu.

Antrenamente: produs conceput pentru utilizare la nivel ocazional, sedinte de 25-30 minute, de 2-3 ori pe saptamana. Fiecare sedinta trebuie sa inceapa cu o incalzire de 3-5 minute (pentru initiere este recomandat un timp de incalzire mai mare). Daca incepeti rapid antrenamentele riscati sa mariti riscul de ranire si astfel pierdeti din energie. La finalul fiecarei sedinte se recomand un timp de recuperare. Eficienta mai buna: pentru a lucra zona taliei si a abdomenului este recomandata o miscare de rotatie a soldurilor la fiecare pas. Poti cauta pe BuzzMag si alte steppere aerobice ieftine despre care am vorbit in articolele trecute.

Detalii: dimensiuni: 47 x 33 x 22 cm

Tip produs: Stepper Gama: Home Masa maxima admisa (kg): 100 Culoare: Negru/Verde Zona corpului: Partea Inferioara

Articolul Mini Stepper Kring SS 032 computer si corzi recenzie a fost gasit pe BuzzMag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu