Aparat abdominal AB Roller 005 pareri

pareri Aparat abdominal AB Roller 005

Cauti aparat abdominal AB Roller 005 la pret ieftin? vezi pareri despre aparatul abdominal AB Roller 005 si gaseste-l la pret ieftin. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia produsului si vezi cele mai bune aparate fitness.

Pareri aparat abdominal AB Roller 005: cred ca ar fi o alegere mai buna un aparat de fitness AB Generator, insa daca doriti ceva mai ieftin si mai simplu, doar pentru a va ajuta sa faceti abdomene, atunci presupun ca si acest aparat poate fi o alegere destul de ok. Nu va asteptati la cine stie ce rezultate-minune, insa cel putin e un aparat ieftin. Momentan costa 99 RON la Emag.

Reduceri: cauti un pret ieftin? il poti gasi mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe http://bit.ly/1VZ2TOS Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

pareri Aparat abdominal AB Roller 005 Emag

Mai multe poze aici >>

Descriere si specificatii: Miscarile efectuate cu acest aparat sunt scurte si actioneaza precis in zona abdominala fara a provoca dureri la spate si gat. In acelasi timp, mentin coloana vertebrala in pozitia corecta. Tip produs: Aparate si banci abdomen Gama: Home Masa maxima admisa (kg): 100 Greutate (Kg): 3.2 Compozitie: Metal Culoare: Gri

Articolul Aparat abdominal AB Roller 005 pareri a fost gasit pe BuzzMag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu