Aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator

pareri Aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator
Gaseste aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator la pret ieftin: vezi pareri aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator si gaseste-l la pret ieftin. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia produsului si vezi cele mai bune aparate fitness.
Pareri aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator: mai este cunoscut si ca Gymform AB Generator, cred ca este un aparat destul de ok, are un raport pret calitate foarte bun. Cu acest aparat de fitness este posibil sa slabiti sau sa va sculpati un abdomen de invidiat fara a tine o dieta stricta. Acest tip de aparat este cautat la fel de mult ca si bancile de abdomene, sau alte aparate fitness pentru abdomene de pe Emag. Practic este acelasi aparat despre care am vorbit in AB Generator pareri si pret. Momentan costa 399 RON.
Reduceri : cauti un pret ieftin? il poti gasi mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe http://bit.ly/1RRTJSK Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.
pareri Aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator Emag
Descriere si specificatii: Ab Generator de la Mediashop a fost conceput pentru a slabi rapid si pentru a va modela corpul. Un mod simplu, eficient si rapid pentru antrenarea corpului si pentru a scapa de kilogramele in plus! In ce consta secretul AB Generator Mediashop?
Secretul aparatului multi functional Ab Generator, se ascunde in combinatia dintre pozitia yoga privind in jos si executarea abdomenelor, care, cu o putere uriasa va modeleaza corpul. In sfarsit, cu un singur tip de exercitiu, va puneti in miscare abdomenul, fesele, coapsele si bratele. Folosirea zilnica, regulata a aparatului va antreneaza principalele grupe de muschi ale corpului. Este prevazut cu 5 trepte de intensitate: incepator, intermediar, avansat, intensiv si extrem, in acest fel va gasiti treapta de dificultate in functie de capacitatea dumneavoastra de efort.
Cand ati terminat exercitiile, pur si simplu pliati aparatul si il puneti sub pat sau in debara. Material: 89% otel, 5,5% material plastic, 5,5% spuma. sarcina maxima: 110 kg, greutate bruta: 10 kg, greutate neta: 8 kg.
Tip produs:aparat multifunctional, masa maxima admisa (kg):110, greutate:15 kg, compozitie:otel, material plastic, spuma, culoare: negru, zona corpului: pentru partea inferioara si pentru partea superioara, fitness, suprafata: asfalt/sala.
Articolul Aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator a fost gasit pe BuzzMag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu