Pareri Aparat de Abdomene CT10B0

pareri Aparat de abdomene CT10B0

Cauti aparat de abdomene CT10B0 la pret ieftin? vezi pareri aparat de abdomene CT10B0 si gaseste-l la pret ieftin. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia produsului si vezi cele mai bune aparate fitness.

Pareri aparat de abdomene CT10B0: sincer sa fiu, cred ca exista aparate de abdomene mult mai bune, insa si acesta isi face treaba. Avantajul este ca ocupa mai putin spatiu decat majoritatea aparatelor de fitness, iar abdomenele cu siguranta functioneaza si ajuta la mentinerea siluetei precum si la slabire. De aceea se merita sa achizitionati acest aparat, plus ca il gasiti la pret ieftin pe Emag. Momentan costa 230 RON.

Reduceri: cauti un pret ieftin? il poti gasi mai ieftin daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe http://bit.ly/1NmVvGk Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

pareri Aparat de abdomene CT10B0 Emag

Mai multe poze aici >>

Descriere si specificatii: • Banca pentru exercitii ale musculaturii abdominale
• Se mai pot practica exercitii pentru musculatura bratelor, spatelui si a picioarelor
• Ideala pentru antrenamentul la domiciliu
• Captusala de calitatate ofera un antrenament placut si confortabil
• Cadrul de otel ofera stabilitate si siguranta pe timpul exercitiului

Tip produs:Aparate Abdomen Masa maxima admisa (kg):100 Culoare:Negru/Portocaliu Zona corpului:Abdomen

Daca doriti un aparat care sa lucreze mai multe grupe de muschi, puteti citi despre AB Generator, sau verificati articolele din categoria Sanatate pentru mai multe aparate de fitness multifunctionale mai scumpe. Desi acest aparat nu ar fi prima mea alegere, merita 4 din 5 stele si datorita pretului.

Articolul Pareri Aparat de Abdomene CT10B0 a fost gasit pe BuzzMag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu